13/4/07

Reunió



Ahir nit es va celebrar una reunió més per anar construint el que será el nostre programa electoral. Varem poder parlar de moltes coses i acabar les patates xips que hi havien a sobre de la taula. Aqui us expliquem una mica el qué:

Un tema que torna a sortir constantement en les últimes reunions és el de com es pot garantitzar una formació profesional i de qualitat al municipi per -d'una banda- enfrontar la manca de professionals i -d'altra banda- ajudar al jovent de sortir al mercat laboral éssent preparat.
Tenim la sort de poder comptar a l'EPC amb dos coneixiedors del dia a dia del món de la construcció i les seves pràctiques reals. Aquest fet li ha donat força corda al procés programàtic.

En Jordi va fer molt bé en aportar ideas concretes sobre punts d'actuació amb interés inmediat.
Varem parlar -entre d'altres- d'ampliar els serveis de la piscina municipal, com facilitar el reciclatge i un altre tema urgentíssim: millorar el transport públic.

A part de avançar moltes idees més i debatre la viabilitat de cadascuna es va parlar també sobre reunios que hem tingut amb els representants de ICV a Berga i l'Assemblea Nacuional de l'EPM que es va celebrar a Pallejà.