31/5/07

Conclusions de les eleccions

És el gran moment de treure conclusions de les eleccions. Cada municipi ha anat a votar i ha votat per fer arribar l'acord o el desacord amb el govern municipal.
A Cercs hem pogut veure que els ciutadans estan d'acord amb el govern actual, i tot i les poques variacions que s'han produit en el panorama polític del municipi, nosaltres fem una lectura positiva dels resultats.

El nostre alcalde, Ferran Civil pràcticament manté els regidors que tenia. N'ha perdut un, a canvi d'un socialista. Aquest és el resultat i nosaltres el respectem com a formació democràtica i política que som, i celebrem el nostre 5% dels que han dipositat la confiança en nosaltres i que, tot i que no ens permet tenir representants a l'ajuntament, ens anima a continuar a representar aquest percentatge de la població del municipi, encara que sigui treballant des de fora de la casa consistorial.

Dit això vull insistir que al llarg de la campanya electoral no hem caigut ni una sola vegada en difamacions o desacreditacions dels nostres adversaris polítics, cosa que no tothom pot dir per part seva. Pensem que la nostra campanya ha sigut força exemplar i hem mantingut en tots moments el bon rotllo que ens caracteritza. Això si, essent els primers comicis en què participem, és evident la nostra manca d'experiència en l'àmbit de relacions públiques. En canvi les publicacions impreses i l'enquesta feta pel nostre grup sí fan lluir una qualitat d'idees i del saber fer.

En les nostres crítiques hem intentat de ser objectius i en els nostres articles publicats hem criticat sempre la gestió política de l'actual consitori (sobretot en el cas del CFI, el responsable últim del qual, insistim, és el Sr. Civil) i no als treballadors. Aquí hi ha un concepte que de vegades es confon: estem convençuts que els treballadors no poden fer una bona feina si prèviament no hi ha una bona gestió i, com reclamàvem amb el nostre eslogan de campanya, transparència. I en aquest cas ens hi refermem

De part d'un sector al municipi existeix una voluntat forta de ficar-nos en el mateix pot amb gent que sí viu de la desqualificació i la manca de respecte vers la feina dels altres, però esperem que això no coli i quedi clar que la nostra manera de fer és una altra.