14/5/07

Presentació de Candidatures EPM al Berguedà


El dissabte ens vàrem trobar a Puig-Reig per fer la presentació de les candidatures.

A part de les paraules de benvinguda d'en Saturnino Domínguez (Alcalde de Puig-Reig i Cap de llista de Independents per Puig-Reig_EPM) hi vàrem exposar en Jordi Fàbrega (President de les EPM i alcalde de Sant Pere de Torelló) i jo, Marie Kapretz (candidata a l'Alcaldia del grup Entesa per Cercs-EPM).


Aquí posem un extracte de la meva ponència:
..." Estem aquí perquè hem de fer la política possible. Volem que s'impliqui la ciutadania per recuperar la sensació de comunitat. Promoure el diàleg, argumentar i saber escoltar. És un treball que comença a les escoles i implica tant als joves, com també a la gent gran. El nostre repte es fer transparent la feina dels ajuntaments, obrint canals d'informació i agilitzant les eines de participació ciutadana"....

En Jordi Fàbrega va parlar sobre la participació ciutadana i va donar exemples de implicació de la ciudadania ea nivell de l'ajuntament. Va exposar casos reals en Sant Pere de Torelló i va exposar el valor de les Enteses com una eina per millorar el panorama polític als pobles i les ciutats.

Tot plegat va ser una trobada enrequidora que es va finalitzar amb la foto de família i una petita xerrada in intercanvi d'idees i experiéncies.
Gràcies a tothom que ho va fer possible!!